XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny területi válogató

Kategória: Archívum

 

A XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny területi válogatóján 2014. október 16-án szépen szerepeltek iskolánk növendékei: Kovács Anna Zsófia és Sebestyén Virág (felkészítő tanár: Benkő Éva). A zsűri döntése alapján Virág bejutott a verseny szolnoki döntőjébe.

"Roma Ki mit tud?" 2014

Kategória: Archívum

 

2014. november 27-én a VMRFK rendezésében került sor a „Roma Ki mit tud?” versenyre. Iskolánk Magyarlak-Csörötneki tagozatán tanuló furulya szakos növendékek közül a verseny I. korcsoportjában Horváth Natália I. helyezést (felkészítő tanár: Sipos Éva), Horváth Tamara pedig II. helyezést ért el (felkészítő tanár: Sebestyénné Németh Eszter).

XIII. Országos Lubik Imre trombitaverseny területi válogatója

Kategória: Archívum

A XIII. Országos Lubik Imre Trombitaverseny területi válogatójára 2014. október 3-án Sümegen került sor. Iskolánk tanulója Szűcs Bálint (felkészítő tanár: Pass Róbert)  a megmérettetésen ügyesen helyt állt.

 

Hangadó koncert Körmenden 2014

Kategória: Archívum

2014. november 20-án került sor a már hagyománnyá vált Hangadó koncertre Körmenden, ahol a körmendi-szentgotthárdi és a vasvári zeneiskolák növendékei szerepeltek. A Körmendi Tankerület vezetője szeretettel köszöntötte a résztvevőket, majd  gondolatébresztőként meleg szavakkal beszélt a zene szeretetéről és fontosságáról.  A Takács Jenő Művészeti Iskolát az alábbi növendékek képviselték: Farkas Botond, Horváth Natália, Hurtik Nóra, Kövesdi Anna Róza, Páli Borka, Sebestyén Virág, Szunyog Borbála.

Bővebben ...

Adventi hangverseny a Magyarlaki Kultúrházban 2014

Kategória: Archívum

2014. december 18-án, csütörtökön 17 órától Adventi hangversenyre került sor a Magyarlaki Kultúrházban. A koncerten fellépett Magyarlaki-Csörötneki Tagozat minden növendéke és a székhely iskola néhány tanulója. A jó hangulatú eseményen a helyi közönség minden fellépőnek nagy tapssal köszönte meg a szereplést.